L'Olot supera el Poblense i rebrà l'Osasuna a l'Estadi Municipal

Xumetra i Barnils marquen els gols d'una victòria (1-2) que obre les portes d'una nova dimensió a l'Olot
| 30 de desembre de 2020

Xumetra i Barnils marquen els gols d'una victòria (1-2) que obre les portes d'una nova dimensió a l'Olot. Serà la segona vegada a la història que els olotins jugaran contra un rival de Primera Divisió.

Escolta Raúl Garrido a Ràdio Olot

Fa 40 anys va ser el Burgos i ara serà l'Osasuna. L'Olot tornarà a jugar contra un rival de Primera Divisió a la Copa del Rei. S'ha guanyat el premi gràcies a la gran temporada passada que va fer i gràcies a la victòria per 1-2 que aquest migdia ha aconseguit a Sa Pobla. L'equip de Raúl Garrido ha derrotat el Poblense amb un gol de Xumetra a la primera part i un altre de Barnils a la segona.

Xumetra ha inaugurat el marcador al minut 38 després de lluitar una pilota que semblava perduda. Se l'ha emportada davant de Damià Ramos i, en veure la sortida precipitada del porter Imanol, ha provat un xut des del lateral de l'àrea que s'ha convertit en el 0-1 abans del descans. El guió encara ha millorat més en començar la segona meitat, quan Pedro del Campo ha provocat i servit un córner que ha rematat Roger Barnils al fons de la xarxa.

L'Olot ha encarrilat la victòria amb el 0-2 de Barnils al minut 47, però el Poblense no s'ha donat per vençut i de seguida ha tornat a entrar en el partit. Només set minuts després, Alberto Fernández ha aprofitat un refús de Batalla a dins l'àrea per marcar l'1-2 i posar emoció a una segona part que s'ha fet molt llarga. Els mallorquins han tingut la possessió de la pilota i han creat més d'un ensurt a l'àrea de l'Olot. El més important, un potent xut al travesser de Jaime Hernández. Els olotins, però, han resistit i han acabat celebrant l'accés a la segona ronda de la Copa.