L'Olot, superior en tot menys en el marcador

Els de Garrido van perdre per 2-1 a la Nucia tot i dominar i tenir una quinzena d’ocasions
| 30 de setembre de 2019

Els de Garrido van perdre 2-1 tot i dominar i tenir una quinzena d’ocasions. La Nucia es va emportar el triomf gràcies a una badada defensiva i una jugada de córner. Cop dur per als olotins, que es queden amb set punts, a dos del descens i baixen fins a la dotzena posició.

Soler, en el partit de diumenge (CF La Nucia)

El resum sonor del partit amb la narració de David Planella i les paraules de Raúl Garrido

La crònica de Jordi Barranco

L’Olot visitava per primera vegada l’Estadi Camilo Cano i des del minut 5 ja va saber quin pa s’hi dona: una jugada per la banda esquerra va acabar amb gol de Cabezas. A partir d’aquí, els vermells van començar a gaudir d’oportunitats a través de Natalio i Eloi. Ells dos, fabricarien la igualada dels de Garrido. Amagat va rebre a la frontal de l’àrea i el valencià superava la defensa local després d’un gran xut. A deu minuts del final de la primera part i amb l’Olot molt còmode sobre el terreny de joc, una rematada de Pedraza tornava a situar la Nucía al capdavant del marcador. Garrido confessava a Ràdio Olot un sentiment de frustració.

A la represa, l’Olot va tenir la possessió i les ocasions. Des de la banda, ho van intentar primer Baró i després Natalio amb rematades que fregaven el pal. Una triple ocasió al minut 60 i el pal tampoc va permetre tornar a igualar el marcador. Més tard ho van provar Simón i Xumetra amb la mateixa sort. Clarament superats, els locals van tacar-se a darrere i van anar al contraatac. Tot i això, ja a l’afegit, seria Kilian qui tindria l’última ocasió per l’Olot des de l’àrea petita, que tampoc acabaria a dins. Garrido feia aquesta reflexió final.

L’Olot no va saber aprofitar les oportunitats i no va estar fi en defensa. La nota positiva va ser la millora en atac i l’actitud de l’equip. Amb aquesta derrota, els garrotxins es situen dotzens amb set punts a la classificació, dos del descens. La setmana que ve, segon desplaçament consecutiu, serà a la Nova Creu Alta de Sabadell.