L'Olot surt del descens per primera vegada

L’equip de Rodri guanya el Cornellà per 2-0 i aconsegueix la tercera victòria consecutiva a casa
| 15 de novembre de 2015

L’equip de Rodri guanya el Cornellà per 2-0, amb gols de Perea i Djak Traoré, i aconsegueix la tercera victòria consecutiva a casa. La lesió de Dieguito, la nota negativa.

perea gol cornella

Perea celebra l'1-0 (Martí Albesa/UEO)

Una notícia bona, una notícia dolenta i una notícia per a l’esperança, o el que és el mateix, la tercera victòria consecutiva a casa, la lesió de Diego Sánchez i el “probablement em quedaré” que ha pronunciat Alberto Perea quan ha parlat del seu futur en el mercat d’hivern. Precisament, contra el Cornellà, Perea ha tornat a ser la nineta dels ulls de l’afició de l’Olot. Al minut 30, ell tot sol ha desencallat un partit complicat robant la cartera al lateral Ñoño i marcant l’1-0 davant del porter Marcos.

El gol de Perea ha obert la llauna i Djak Traoré ha acabat de confirmar la victòria només de començar la segona part, amb un xut des de fora de l’àrea. Afortunat, perquè ha tocat en un rival, però també molt merescut, perquè el migcampista l'ha pogut dedicar a la memòria de la seva germana. El 2-0 és una injecció de moral i permet a l’Olot sortir de la zona de descens, on havia estat instal·lat sempre aquesta temporada. L’entrenador, Rodri, diu que és mèrit de tota la plantilla, admet que homes com Perea marquen les diferències, però també deixa clar que si hi ha individualitats, és perquè el joc de l’equip permet que hi siguin.

Perea es vol quedar

Alberto Perea és el jugador més determinant de la Unió Esportiva Olot, ha tornat a marcar, ja és el pitxitxi de l'equip... i se li acaba el contracte aquest mes de gener. N’és conscient i assegura que "probablement" renovarà. No vol pensar en ofertes de Segona A.

Dieguito es lesiona

En canvi, la nota negativa del partit contra el Cornellà ha estat la lesió de Dieguito. El davanter va haver de ser substituït abans del descans per un esquinç de grau 3 al turmell i s’estarà unes tres setmanes de baixa. Es perdrà el partit de la setmana que ve, contra la Pobla, igual que Uri Santos. L’olotí va forçar la cinquena targeta groga perquè també va acabar tocat físicament.