L'Olot tanca la millor primera volta de la seva història a Segona B

Un dels seus capitans, Hèctor Simon, demana a l’equip que mantingui l’ambició durant tota la segona part de la temporada encara que el descens es vagi allunyant. Diumenge, al camp del Cornellà, el migcampista empordanès es podria convertir en l’únic jugador de la plantilla que ha estat sempre titular. Alan Baró és baixa per sanció.

Hèctor Simon és un fix per a Raúl Garrido (Isaac Planella/UEO)

Després d’haver-se enfrontat contra tots els rivals de la lliga, la Unió Esportiva Olot ha acabat la primera part de la temporada amb 27 punts, dotze més que l’any passat. De fet, ha firmat la millor primera volta de les cinc temporades que ha jugat a Segona B. La 17-18, va sumar 15 punts; el 15-16, 20; la 14-15, 24 (fins ara, era el millor registre), i la 13-14, 19. El segon capità de la plantilla i un portaveu autoritzat del vestidor, Hèctor Simon, demana a l’equip mantenir la competitivitat i l’ambició també a la segona volta.

Hèctor està vivint una segona joventut. El migcampista, un dels més experimentats de l’equip, té 34 anys i és titular indiscutible per a Raúl Garrido. La prova és que ha jugat de titular els 19 partits de la primera volta, i només ha estat substituït cinc vegades. Ell mateix reconeix que es troba en un gran moment personal.

Els intocables

Més enllà d’Hèctor Simon, a la plantilla només hi ha un altre jugador de camp que hagi estat sempre titular. És el central Alan Baró, l’únic, que de fet, ha disputat tots els 1.710 minuts de la primera volta. Diumenge, al camp del Cornellà, Baró perdrà aquesta condició per sanció. Va veure la cinquena targeta groga a Sabadell.

Respon