amb Roger Isern

L'Olot tanca l'any amb un empat amarg contra l'Hércules

Els olotins es menjaran els torrons a dos punts del descens directe
| 20 de desembre de 2015

En un partit molt disputat, cap dels dos equips no ha pogut perforar la porteria contrària (0-0). Els olotins continuen empatats a la promoció de permanència i es menjaran els torrons a dos punts del descens directe.

onze hercules

L'Olot ha homenatjat l'exjugador Albert Forcadell (Adan Príncep/UEO)

Els empats són empats, però es poden valorar de maneres molt diferents. El d’aquesta jornada té més gust de derrota que no pas de victòria, tenint en compte que la Unió Esportiva Olot volia acabar l’any amb una alegria i en una posició més còmoda a la classificació. No ha estat possible, perquè l’Hèrcules també ha jugat i també ha volgut guanyar. A diferència de la majoria d’equips que han passat per l’Estadi, el conjunt alacantí ha buscat la pilota i jugar de tu a tu. Els dos equips s'ha anul·lat mútuament i cap no ha pogut estrenar el marcador, ja sigui per culpa del travesser, que ha avortat un xut de Sana, o pel porter Wilfred, que ha aturat un llançament de Miñano que buscava l’escaire. La falta de gol ha estat evident.

De fet, d’ocasions clares n'hi ha hagut molt poques. A la segona part, el partit s'ha tancat i, ja sense Perea, que ha estat substituït, l’Olot ha intimidat poc la porteria de Chema. Ni Uri Santos ni Dieguito no han disposat de cap bona oportunitat i Rodri ha apostat per canviar Marcel Serramitja per Djak i acabar amarrant l’empat. Segons el tècnic, l’equip ha sortit a l’atac des del principi i el resultat final no és dolent.

Amb l’empat a zero contra l’Hércules, l'Olot tanca la primera part de la temporada i se’n va de vacances de Nadal situat a la catorzena posició. És a dos punts del descens directe i està immers en un triple empat al lloc de promoció de permanència, juntament amb la Pobla de Mafumet i l’Atlètic Llevant. Precisament, el filial valencià serà el primer rival del 2016. El partit es jugarà el diumenge 3 de gener a dos quarts de 12 del migdia.