5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

L'Olot té la mirada fixada en els dos propers partits seguits a casa, els últims del 2018

Tots dos seran a l’Estadi Municipal i contra rivals aragonesos que estan per sota seu a la classificació, l’Ejea i el Terol
| 13 de desembre de 2018

Tots dos seran a l’Estadi Municipal i contra rivals aragonesos que estan per sota seu a la classificació, l’Ejea i el Terol. L’equip només pensa a fer el sis de sis i marxar de vacances de Nadal havent aprovat l’assignatura pendent d’aquesta temporada: els partits a casa.

L'Olot vol tornar a celebrar victòries a casa (David Planella)

El 7 d’octubre, l’Olot va clavar un 4-0 al Badalona. Va fer un recital de futbol ofensiu i va anul·lar del tot els badalonins, però la contundència d’aquella victòria s’ha diluït amb el pas de les jornades a l’Estadi Municipal. Els olotins no hi han tornat a guanyar i, en vuit partits disputats davant la seva afició, només han sumat vuit punts (cinc empats, una victòria i dues derrotes). Els números que han firmat com a locals contrasten amb els que han tret com a visitants. Si l’Olot és el quart millor equip a domicili, també és el quart pitjor equip a casa seva. El capità, Jose Martínez, valora els punts de fora, però reconeix que ara toca fer-se forts a casa.

Els dos propers partits consecutius a casa seran contra l’Ejea, aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, i contra el Terol, previsiblement el dissabte dia 22. Dos partits, dues oportunitats, per millorar els números com a locals i per fer un salt a la classificació. En parla a Ràdio Olot el director esportiu, Sergi Raset, que, a la vegada, també busca explicacions a la falta de victòries a l’estadi.

L’Olot ara és desè a la classificació, però que estigui ubicat a la meitat de la taula no vol dir que estigui tranquil. Els de Raúl Garrido tenen la zona de descens directe a cinc punts i el play-out a tres. I mirant cap amunt, el play-off és a vuit i el primer lloc segur de Copa del Rei, a cinc.