L'Olot té un 30% de possibilitats d'aparellar-se a un Segona A en el sorteig de Copa del Rei

L’equip olotí coneixerà el seu rival a la primera ronda de la Copa del Rei aquest dilluns. A la 1, es farà el sorteig que seguirem en directe a l’Informatiu Migdia i al Tercer Temps.

El jugador de la Real Sociedad Mikel Oyarzabal va treure la bola de l’Olot en el sorteig de l’any passat

El més probable és que a l’Olot li toqui un altre rival de Segona Divisió B com la temporada passada (li va tocar el Nàstic), però hi ha una possibilitat que l’aparellaria amb un equip de Segona A. Dels 46 de Segona B que hi haurà al bombo, 32 s’enfrontaran entre ells, i només 14 tindran el premi de jugar contra un equip de categoria superior. Garrido demana una mica de sort, tot i que reconeix que la Copa aquesta temporada no és cap prioritat.


Els equips de Segona B que entraran al sorteig


En total, fins a 112 equips participaran a la primera ronda de la Copa del Rei (10 de futbol territorial, 16 de Primera, 22 de Segona, 10 de Tercera, 4 de la Copa Federació i 46 de Segona B). La primera eliminatòria es jugarà el dimecres 16 de desembre a partit únic al camp de l’equip més petit o del que determini el sorteig si s’enfronten dos conjunts de la mateixa categoria.

Respon