L'Olot toca de peus a terra: “El de l'Espanyol B és el partit més important de l'any”

De la Copa a la lliga. L’Olot, ja eliminat de la competició del KO, és conscient que diumenge afronta un partit molt important de lliga contra l’Espanyol B. “El partit de l’any”, segons el tècnic, Raúl Garrido. El filial blanc-i-blau només té dos punts més que els olotins, que intentaran guanyar per avançar-lo a la classificació. Garrido té tots els jugadors a disposició, excepte Lluís Aspar, a la recta final de la recuperació.

Pedro va destacar contra l’Osasuna (Nuri Marguí/UEO)

Pol Ballesté, Carles Mas, Jordi Masó i Jordi Xumetra, a més de Kilian Grant, que últimament havia guanyat el lloc a Escoruela, van ser els cinc jugadors habitualment titulars que Raúl Garrido va fer descansar contra l’Osasuna. El partit de Copa del Rei era una il·lusió per a l’Olot, però ja abans d’afrontar-lo, l’entrenador sabia que el partit realment important és el de diumenge contra l’Espanyol B.

 

Tan important que Garrido el considera…

 

I és que l’Espanyol B només té dos punts més que l’Olot, de manera que amb una victòria els olotins avançarien el filial blanc-i-blau i abandonarien la cua de la classificació. Fins i tot, en funció dels altres resultats de la jornada, podrien sortir de la fase de permanència. Garrido, però, avisa que guanyar l’Espanyol B no serà gens fàcil tot i el bon moment pel qual passa l’Olot, que ha sumat 7 dels últims 12 punts en joc.

 

L’Olot-Espanyol B es disputarà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi Municipal, on l’Olot no perd a la lliga des del desembre del 2019. La retransmissió de Ràdio Olot començarà, com sempre, una hora abans.

Respon