L'Olot torna a aixecar el cap

L'equip olotí remunta contra l'Olímpic de Xàtiva amb dues rematades de cap de Vallho i un golàs de Mousa
| 27 de març de 2016

L'equip olotí remunta contra l'Olímpic de Xàtiva amb dues rematades de cap de Vallho i un golàs de Mousa. Els de Santi Castillejo deixen el descens directe i ocupen el lloc de promoció de permanència.

vallho olimpic

Una de les rematades de Vallho (Martí Albesa/UEO)

La Unió Esportiva Olot ha trencat una nefasta ratxa de catorze jornades sense guanyar damunt d'un terreny de joc i s'ha adjudicat la primera de les cinc finals que ha de disputar a l'Estadi Municipal fins a final de temporada. Sabia que no vèncer l'Olímpic de Xàtiva hauria estat un pas enrere considerable en la lluita per la permanència i ha hagut de suar per evitar-ho. De fet, els visitants s'han avançat en el marcador amb un gol de Luismi Loro al minut 7. En la seva primera aproximació a l'àrea olotina, el veterà mitjapunta ha enviat al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta a l'àrea, després d'una aturada de Wilfred.

Tot i que el gol podia haver enfonsat un equip anímicament molt tocat, l'Olot ha tornat a aixecar el cap. I mai més ben dit, perquè ha aconseguit remuntar a còpia de rematades amb la testa. Totes dues, del mateix jugador: Vallho. L'excentral del Llagostera ha estat l'heroi dels garrotxins en marcar l'1-1 al minut 26 i el 2-1 al 45', quan el descans ja trucava a la porta del partit. La defensa xativina ha estat tova i Vallho no l'ha perdonat. Amb els d'avui, ja ha fet tres gols en els últims quatre partits que ha jugat.

L'Olot ha sabut dominar la segona meitat i Mousa ha marcat el 3-1 definitiu amb un xut des de fora de l'àrea que ha entrat per l'escaire de la porteria de Diego. La victòria dóna aire al conjunt de Castillejo, que supera l'Olímpic per goal average, se situa en el lloc de promoció de permanència i s'acosta a només un punt de la salvació directa, gràcies a la derrota de la Pobla al camp de l'Espanyol B.