L'Olot torna als entrenaments amb la il·lusió de poder debutar diumenge a Tarragona

Deu dies d’aïllament després, l’equip vol passar pàgina dels casos de coronavirus que ha tingut i preparar el partit de diumenge al camp del Nàstic. Per fer-ho, l’entrenador apunta que el treball físic serà igual d’important que el mental. Tot i començar amb dos partits menys que la resta, Raúl Garrido està tranquil perquè diu que la seva és una plantilla “valenta, madura i compromesa”.

Els jugadors escolten Raúl Garrido abans del primer entrenament post-aïllament (UEO)

Comença una setmana que ha de ser “normal” a la Unió Esportiva Olot. Després que divendres no es detectés cap més positiu de coronavirus a l’equip i que els jugadors i tècnics s’estiguessin deu dies confinats voluntàriament, avui dilluns l’equip reprèn els entrenaments. Té la mirada posada al partit al Nou Estadi de Tarragona que, si tot va bé, jugarà diumenge. L’entrenador, Raúl Garrido, diu que aquesta setmana serà molt important el treball psicològic. Els jugadors es moren de ganes de jugar.


I de la mateixa manera serà clau el treball físic. Durant deu dies, els jugadors van tornar a època de confinament. No es van veure les cares en persona, van fer algunes reunions d’equip per videotrucada i es van entrenar com van poder a casa seva.


Però passi el que passi Garrido assegura que estarà tranquil i destaca el caràcter de la plantilla.


Si no hi ha novetats en les properes proves de coronavirus, l’Olot debutarà aquest diumenge a la lliga de Segona B quan la majoria d’equips ja hauran disputat dues jornades. La Federació haurà recol·locar els dos partits suspesos contra el Cornellà i el Barça B i molt probablement s’hauran de jugar entre setmana.

Recupera el ‘Tercer Temps’

Entrevistem el capità de l’Olot, Albert Blázquez

Respon