L'Olot Tren Punt Zero escalfa màquines

El cicle Olot Tren Punt Zero es torna a posar en marxa aquest dissabte. La programació de tardor de l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona començarà amb la projecció de la pel·lícula ‘El tren’ de John Frankenheimer. Fins al desembre, es faran altres activitats amb l’objectiu de celebrar els 20 anys de l’associació i apropar el món ferroviari a tothom.

Dues sessions de cinefòrum, la xerrada ‘El tren d’Olot i la seva associació’ i una jornada d’activitats ferroviàries per commemorar el Dia del Modelisme Ferroviari són alguns dels actes que l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona ha programat fins al 7 de desembre. El seu secretari, Antoni Serra, remarca l’objectiu del cicle que anomenen Olot  Tren Punt Zero.

La primera activitat, gratuïta i oberta a tothom, es farà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al local dels Amics del Tren Olot-Girona. Serà una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula dels anys 60 ‘El Tren’. Dirigida per John Frankenheimer…

‘El tren’ no serà la primera pel·lícula que es projectarà al local dels Amics del Tren Olot – Girona. El 9 de novembre, també s’hi podrà veure i comentar ‘Asalto al tren Pelham 123’, de Tony Scott. Aquesta tardor, l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona celebra el seu vintè aniversari.

Respon