L'Olot vol celebrar un centenari “potent”

La comissió que s’encarrega d’organitzar-lo revelarà els actes en un sopar el proper 1 de febrer. Serà un banquet ambientat al 1921, l’any de naixement del club, i tothom hi podrà assistir. L’Olot vol que sigui un punt de trobada entre aficionats i tota aquella gent que hagi tingut algun tipus de vincle amb l’entitat.

El president de la comissió del centenari, Carles Llorens; el president de l’Associació d’Exjugadors, Pep Solés, i el president de l’Olot, Joan Agustí

La temporada 2021-2022 (la que ve no, l’altre), la Unió Esportiva Olot celebrarà el seu centenari, però el tret de sortida als actes es farà un any i mig abans. Serà el proper 1 de febrer amb un sopar al Restaurant la Deu que s’espera que sigui multitudinari. No hi ha límit d’assistents i el president de l’Olot, Joan Agustí, fa una crida a tothom que en algun moment de la seva vida hagi tingut relació amb el club.


Per organitzar el centenari, s’ha creat una comissió formada pels exjugadors Pep Solés, Florenci Lluís, Josep Maria Fabregó i Abel Solé, a més de la periodista Anna Diago i la directora de l’Arxiu d’Olot, Anna Bonfill. El president és Carles Llorens, fill de l’exjugador Lluís Llorens i autor del llibre dels 75 anys de la UE Olot. Ell mateix explica com serà el sopar de l’1 de febrer.El sopar es farà l’1 de febrer a les 8 del vespre i costarà 25 euros per persona. Allà s’hi explicaran tots els actes del centenari de l’Olot, que anirà del 30 d’octubre del 2021, quan farà cent anys del primer partit de l’Olot FC, fins a l’1 d’octubre del 2022, quan farà cent anys de la inauguració del Camp de l’Estació, el previ a l’Estadi Municipal. Però abans d’aquestes dates, ja hi haurà celebracions preliminars. Joan Agustí diu que volen fer un centenari…


La Unió Esportiva Olot va néixer el 1921 amb el nom d’Olot Football Club, però el futbol a la ciutat ja es practicava des del 1902. L’Olot Deportivo i l’Sport Club Olotí van ser els dos primers clubs, que van desaparèixer el 1916. En van sorgir d’altres, però l’únic que s’ha mantingut fins ara ha estat l’Olot actual que el 2021 celebrarà el centenari.

Respon