L'Olot vol créixer de la mà de Raúl Garrido

El club ha allargat la vinculació amb l’entrenador fins al 2020 amb la intenció de consolidar el projecte esportiu i fer-lo més ambiciós. Garrido assegura que ha estat molt fàcil renovar i diu que només marxaria si li arribés una oferta irrefusable. Hi ha una clàusula al contracte que ho contempla.

Joan Agustí, Raúl Garrido, Kevin Martínez i Sergi Raset, en la presentació de l’acord (David Planella)

Ho deia el president, Joan Agustí.


La Unió Esportiva Olot vol mirar amunt i ho vol fer sota el lideratge de Raúl Garrido i Kevin Martínez. El club i els entrenadors valencians han allargat una temporada el seu compromís. L’Olot considera que s’han guanyat la renovació pels resultats que han obtingut i per la seva manera de treballar, i ells l’han acceptada ja al mes de gener per aquests motius que explica Garrido.


I amb marge de creixement. Raúl Garrido assegura que per a ell l’Olot és present i futur, i diu que té la intenció de quedar-se molt de temps aquí si continuen fent les coses com ara i l’equip va fent passos endavant. A la vegada, el tècnic també admet que al contracte hi ha lletra petita, una clàusula segons la qual podria marxar en cas que li arribés una oferta irrefusable.


Raúl Garrido va arribar a l’Olot el novembre del 2017 i el va treure del pou de la zona de descens. La gran segona volta de la temporada passada ha tingut continuïtat a la primera d’aquesta, i ara l’equip és lluny de la zona de perill. Amb ell a la banqueta, el conjunt olotí ha sumat 15 victòries, 19 empats i 12 derrotes en 46 partits.

Respon