L'Olot vol passar pàgina de la dura derrota 'in extremis' contra el Lleida

L’equip s'entrena pensant en el Castelló. Controlar els nervis i mantenir la concentració serà clau a Castàlia
| 12 de setembre de 2019

L’equip de Raúl Garrido s'entrena pensant en el Castelló. Controlar els nervis serà clau per no tornar a encaixar un gol als últims minuts i per sobreviure a l’estadi amb més ambient de la categoria.

Soler va debutar com a titular contra el Lleida (Nuri Marguí/UEO)

La Unió Esportiva Olot ha rebut dos gols in extremis en els dos últims partits que ha jugat. Al camp del Cornellà, els locals li van empatar el 0-1 a l’últim minut de la primera meitat, i a casa contra el Lleida, els de la Terra Ferma es van endur la victòria al 94’. El central Alan Baró no vol veure cap relació entre les dues jugades, però remarca que han d’aprendre a controlar els nervis i mantenir la concentració fins que l’àrbitre xiuli el final.

L’Olot s’entrena des de dimarts per preparar el partit de diumenge, a les 7, al camp del Castelló. A Castalia, els de Raúl Garrido s’hi trobaran el camp més ple del grup tercer de Segona B. El Castelló té gairebé 12.500 socis i aquesta temporada s’ha marcat el repte de ser a la part més alta de la classificació. De moment, ha sumat una victòria (0-2 a Sabadell) i dos empats (2-2 contra el Mestalla i 1-1 contra la Nucía). És setè, amb un punt més que l’Olot.