L'olotí Manel Fortis presenta el seu quart llibre ‘Ànimes Negres'

Aquest diumenge l’escriptor olotí Manel Fortis presenta la seva nova novel·la ‘Ànimes Negres’. Un llibre que suposa un gir en la seva bibliografia ja que un assassinat és el fil conductor del text. El seu autor defineix la seva obra com una proposta de gènere negre amb tocs eròtics.

portadaLlibreManelFortis


El quart llibre de Manel Fortis ja ha vist la llum. Després de ‘Reyna’, ‘Enmig d’enlloc’ i a ‘Can Pistraus’, l’olotí presenta ‘Ànimes Negres’. Un volum que segons ell suposa un canvi en la temàtica sobre la que ha escrit fins ara on els fets reals i el món dels viatges havien estat els protagonistes. En el quart llibre canvia de registre i toca temes com el racisme, la corrupció i la violència contra les dones.

Una novel·la negra amb punts eròtics que té com a fil conductor un assassinat d’una dona i la reacció que hi tenen diferents persones. Tot un seguit de personatges que tenen la seva cara B, la seva ànima negra. Fortis ha explicat que la idea li va venir d’una pel·lícula que va veure fa temps i de la qual no recorda el nom però que assegura que el va marcar.

La presentació d’’Ànimes Negres’ de Manel Fortis es farà el diumenge a les dotze del migdia a l’Orfeó Popular Olotí. Una presentació que ja han anunciat que serà “ben diferent” al que és habitual quan es tracta d’una novel·la. L’acte està organitzat per l’Associació Garrotxa Cultural.

Respon