L'Olotx2 2019 coincidirà amb la Botiga al Carrer

L’Olotx2 2019 multiplicarà les seves ofertes. Aquest any coincidirà amb la Botiga el Carrer i això farà que hi hagi més descomptes. Se celebrarà l’últim cap de setmana de febrer i hi participaran 40 restaurants, 30 allotjaments i més de 60 comerços. La setena edició de l’Olotx2 també comptarà amb concerts de carrer i l’actuació d’en Peyu. L’any passat la campanya va tenir un impacte econòmic a la comarca de gairebé mig milió d’euros. 

Presentació de l’Olotx2 d’aquest any (Pau Masó)


La gran novetat de l’Olotx2 d’aquest any és que coincideix amb la Botiga al Carrer. Aquest fet es produeix de manera alternada i suposa un increment de les ofertes i descomptes que podem trobar als comerços de la ciutat. Pel que fa a la resta, l’Olotx2 segueix la tònica d’altres anys: restaurants, hotels, apartaments i serveis oferiran dues experiències al preu d’una. El regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Estanis Vayreda diu que la campanya ha de continuar sent “l’aparador de la Garrotxa”.

 

Aquest any el sector del comerç tindrà més protagonisme. Coincidirà l’Olotx2, la Botiga al Carrer i la traca final de rebaixes. Un dels membres de l’Associació de Comerciants d’Olot, Àngel Girona, diu que hi haurà tot tipus de descomptes.

 

Des del sector de la restauració, la representant d’Hostalatge Garrotxa, Isabel Morera, diu que molts garrotxins també aprofiten l’Olotx2.

Concerts de carrer durant el dissabte

La campanya de l’Olotx2 també tindrà un vessant cultural. Comptarà amb l’espectacle “iTime” d’en Peyu i una actuació infantil per als més petits. Durant el dissabte d’Olotx2 també hi haurà actuacions musicals als carrers de la ciutat. Ho explica el programador musical d’Olot, Jordi Serrat.

 

Les reserves per l’Olotx2 ja estan obertes. Totes les ofertes es poden consultar al web de la campanya. L’any passat, l’Olotx2 va generar un impacte econòmic a la comarca de 470.000 euros. Un 3% més que l’edició anterior. Aquest any se celebrarà el 22, 23 i 24 de febrer.

Respon