L’Open Ciutat d’Olot de tennis taula vol acabar sent un torneig referent a tot l’Estat

Dissabte de la setmana que ve es disputarà la segona edició i el Club Tennis Taula Olot espera augmentar la participació. Tindrà tres categories perquè hi puguin jugar palistes de tots els nivells. 

La presentació de l’Open, amb el director esportiu del CTT Olot, Òscar Gallego, el regidor d’Esports, Aniol Sellabona, el vicepresident, Xavier Sellas, i el president, Enric Llagostera (Jordi Barranco)

L’Open Ciutat d’Olot és un torneig novell que es vol fer un nom en el món del tennis taula. El Club Tennis Taula Olot el va estrenar fa tot just un any amb 113 jugadors i, el proper dissabte 14 de setembre, es planteja l’objectiu d’arribar, com a mínim, als 120. Anar augmentant la participació any rere any és la idea de l’entitat per donar a conèixer la competició. I, al final, tal com apunta el director esportiu, Òscar Gallego, per veure-hi més nivell.


Aquest any repetirà participació el portuguès de Superdivisió Diogo Pinho, campió de la primera edició, i també s’hi afegirà un palista rus que promet fer-li la competència. Òscar Gallego diu que ara per ara és complicat atreure jugadors d’aquell nivell.


Més categories

Però l’Open Ciutat d’Olot de tennis taula està a obert a tots els nivells. Hi ha la categoria absoluta, reservada per als millors, però també la catalana, per a palistes que no juguin a lligues estatals, i l’infantil. Per créixer, en un futur, el CTT Olot es planteja crear encara més categories. Una d’elles, força clara, és la veterana. Ho explica el president, Enric Llagostera.

L’Open Ciutat d’Olot es disputarà el dissabte de la setmana que ve, durant tot el dia, a la sala de tennis taula del Pavelló Pla de Llacs. Al matí, hi haurà la fase de grups, i a la tarda, les eliminatòries directes. Cada categoria s’acabarà dividint en dos nivells perquè els participants puguin jugar el màxim de partits possibles.

Respon