L’oposició en bloc es mostra en contra dels pressupostos del 14% de l’IBI

ERC, PSC i CUP  demanen a l’equip de govern repensar una proposta que “s’adeqüi als ciutadans”. Retreuen a l’equip de govern que no hagués tingut capacitat de consensuar els comptes per al 2020. També es queixen que no se’ls ha deixat parlar en el ple municipal que s’ha suspès aquest dimarts.Els grups de l’oposició han remarcat als micròfons de Ràdio Olot i també en un comunicat conjunt que la seva posició ha estat en tot moment contrària als pressupostos de l’equip de govern. ERC, PSC i la CUP s’han posat al costat de la ciutadania i han exigit a l’equip de govern que reformi la proposta de pressupostos. Des d’ERC, el regidor Josep Quintana, ha criticat que Junts per Catalunya no portés l’increment d’impostos al programa electoral.

 

El PSC ha remarcat que cal retallar el pressupost i eliminar algunes inversions, per tal d’adequar-lo al moment social que es viu. El seu portaveu, Josep Guix, també ha retret a l’equip de govern que no escoltés a la ciutadania.

 

Tant ERC, el PSC com la CUP han criticat que no se’ls donés veu durant el ple d’aquest dimarts. Els cupaires han valorat com una “bona notícia” la “capacitat mobilitzadora de la ciutadania”. El seu portaveu, Lluís Riera, també ha assegurat que l’equip de govern ara no en farà prou amb consensuar els pressupostos amb la resta de partits.

 

Els grups de l’oposició hauran d’esperar ara una nova ronda de trobades amb l’equip de govern per conèixer la nova proposta pressupostària que es preveu que es presenti aviat.

Respon