L'oposició d'Olot creu que els pressupostos no s'adapten a la pandèmia

L’oposició creu que el pressupost d’Olot és massa continuista i no preveu els escenaris que poden portar la pandèmia. Cap grup hi ha votat a favor, han reclamat elaborar els comptes des de zero i han criticat una falta de “visió de futur”. ERC s’ha abstingut i ha demanat replantejar els comptes. PSC i la CUP hi ha votat en contra per falta de “previsió” i “polítiques valentes”. 

Imatge del ple virtual d’aquest dijous


Els pressupostos d’Olot s’han aprovat inicialment aquest dijous al ple municipal gràcies a la majoria absoluta de Junts per Catalunya. Cap grup de l’oposició hi ha votat a favor i només ERC s’ha abstingut. Els republicans han demanat deixar el pressupost sobre la taula i replantejar els comptes perquè hi ha inversions que “no són urgents”. La portaveu d’ERC Olot és Anna Barnadas.

 

El PSC també ha seguit la línia dels republicans i han assegurat que el pressupost del 2021 és “continuista” i un “déjà-vu”. Un dels seus regidors, Jaume Mir, ha reclamat més polítiques d’habitatge i en l’àmbit social.

 

La CUP també ha afirmat que els pressupostos per al 2021 no tenen “visió de futur” i que necessiten polítiques valentes en habitatge. El seu portaveu, Lluís Riera creu que els comptes estan condemnats a “modificacions permanents”.

 

Els pressupostos per al 2021 s’han aprovat inicialment aquest dijous i passaran a exposició pública les pròximes setmanes. L’equip de govern ha rebutjat deixar-los sobre la taula i s’espera que s’aprovin definitivament el mes de desembre.

 

Respon