L’oposició d’Olot veu bé la suspensió de les fires

ERC, PSC i la CUP creuen que la reducció de la despesa era inevitable i es mantenen a l’espera de noves retallades. Les tres formacions han criticat que l’equip de govern hagués anunciat per la premsa local l’eliminació de les quatre fires olotines. 


Tots tres partits han dit la seva en la Tertúlia de Ràdio Olot d’aquest dimarts, hores després de conèixer que l’any que ve no se celebrarà ni la Fira de l’Embotit, ni el Festival Veus, ni l’Olotx2, ni la Fira Orígens. Des del principal grup de l’oposició, el regidor republicà, Josep Quintana, creu que la decisió de l’equip de govern és correcte.

 

La mateixa línia segueix el PSC. El seu portaveu Josep Guix també recolza l’equip de govern en la decisió i creu que cal reduir altres despeses com les Festes del Tura o algunes subvencions a entitats.

 

I la CUP també veu amb bons ulls la reducció de la despesa, però matisa que ells haurien mantingut la Fira de l’Embotit. Ho explica el seu portaveu, Lluís Riera.

 

Tots tres grups de l’oposició han criticat les maneres com s’ha anunciat la decisió de suspendre les quatre fires olotines. Els partits se n’han informat a través de la premsa local. Els grups es mantenen a l’espera de conèixer més detalls del nou pressupost per decidir el seu vot en el ple d’aquest mes de desembre, on s’espera que es portin els comptes a aprovació.

Respon