L'skatepark d'Olot s'acabarà d'ampliar aquest any

L’Ajuntament d’Olot treballa en la segona fase d’ampliació de l’skatepark de Malatosquer. El projecte ja està a punt i contempla 400 metres quadrats més d’espai. Hauria de ser una realitat aquest 2021, juntament amb la nova tribuna de l’Estadi Municipal de futbol i un parc de gimnàstica a l’aire lliure.

L’skatepark d’Olot (Ajuntament d’Olot)

Fa dos anys, l’Ajuntament d’Olot ja va ampliar en 200 metres quadrats l’skatepark de la ciutat. Era la primera part d’una ampliació que havia de continuar en una segona fase que no tenia data. Ara, el consistori ja pot anunciar que serà una realitat aquest 2021. Ha acabat de redactar el projecte i en els propers mesos hauria de començar el procés de contractació, tal com explica a Ràdio Olot el regidor d’Esports, Aniol Sellabona.

 

L’ampliació de l’skatepark d’Olot, situat a l’avinguda de Malatosquer (a la rotonda de la Solfa), serà d’uns 400 metres quadrats i costarà prop de 70.000 euros. Era una de les prioritats de l’Ajuntament, sobretot tenint en compte que en els últims anys s’ha convertit en un espai esportiu molt utilitzat a la ciutat.

 

Altres projectes

Tal com va avançar Ràdio Olot, aquest any l’Ajuntament d’Olot també allargarà la tribuna de l’Estadi Municipal de futbol. I una altra de les novetats en matèria esportiva serà la instal·lació d’un parc de cal·listènia. És un parc amb barres per fer gimnàstica a l’aire lliure que, molt probablement, diu Aniol Sellabona, s’ubicarà al Parc de les Mores.

 

Tots aquests són projectes de futur. El que ja s’ha fet durant l’últim any, a banda d’instal·lar un marcador electrònic, arreglar el quadre elèctric i fer una zona de premsa a l’Estadi Municipal, són actuacions de millora i conservació en diferents equipaments esportius municipals. Entre d’altres, s’ha canviat la caldera i s’ha actualitzat el servei d’aigua calenta al pavelló Pla de Llacs i s’ha col·locat una geomalla als camps del Morrot per evitar despreniments. En total, l’Ajuntament hi ha destinat més de 160.000 euros.

 

Respon