L’ús de la llar d’infants i el futur de l’antiga pedrera, protagonistes del debat de Tortellà

Els tres candidats del municipi són Josep Reig d’Esquerra, Núria Orri de Fem Tortellà i Eduard Serra de JuntsxCatalunya.

Els tres candidats de Tortellà a Ràdio Olot (Pau Masó)


L’ús que se li vol donar a l’actual edifici de la llar d’infants de Tortellà és un dels reptes que haurà d’afrontar el futur alcalde del municipi i un dels temes que ha centrat el debat d’aquest dimecres a Ràdio Olot. Els tres candidats estan d’acord en fer un pla de viabilitat i estudiar bé els usos que se li poden donar. Núria Orri, alcaldable de Fem Tortellà, ha explicat que si ells surten escollits faran que els veïns decideixin què s’ha de fer amb aquest equipament.

 

L’altre punt que haurà d’encarar el pròxim alcalde serà la rehabilitació de la pedrera dels Comuns, una antiga explotació minera que va tancar les portes el 2010. L’empresa Cycosa és qui s’ha ocupat de la restauració, amb una inversió de 220.000 euros. Tot i això, els tres candidats no tenen clar que s’hagi fet correctament ni que la zona sigui segura. El candidat de Som Tortellà, Josep Reig, proposa demanar un estudi per conèixer la situació real de la pedrera.

 

Les persones és un dels altres punts en comú en els tres programes electorals. El candidat de JuntsxCatalunya Eduard Serra crearà un consell dels infants si és escollit alcalde el pròxim 26 de maig.

 

Tortellà és un dels cinc municipis de la Garrotxa que tindrà més de dues llistes per escollir aquestes eleccions municipals.

 

TORNA A ESCOLTAR EL DEBAT DE TORTELLÀ

Respon