Maià de Montcal tornarà a tenir equip de futbol cinc anys després

Durant el confinament es va gestar una nova junta directiva, amb alguns directius de l’última etapa, que ara ha fet renéixer el Club Esportiu Maià. Ja han trobat els jugadors per fer un equip amateur i l’han inscrit a la Quarta Catalana.

El Maià va ser campió de Quarta Catalana l’any 2013 (La Comarca d’Olot)

I després de moltes trucades a jugadors, entrenadors i a la Federació, ho han aconseguit. Ho explica Blai Moliner, un dels integrants de la nova junta directiva que s’ha posat al capdavant del Club Esportiu Maià i que ha recuperat el futbol amateur al poble. La temporada que ve, el Maià tornarà a tenir un equip.


I per això en van anar a buscar a…


Inscrits a Quarta Catalana

Ara l’equip ja està tancat amb 22 jugadors i Pau Garcia com a entrenador, i està inscrit a la propera Quarta Catalana, una competició que el Maià va guanyar el 2013. Aquell any va pujar a Tercera, on es va estar dues temporades fins que va desaparèixer. Ara, l’objectiu no és recuperar la categoria perduda. De fet, no és esportiu. Més aviat és econòmic.


La nova junta del Maià es va començar a construir fa dos mesos, impulsada per gent jove que va convèncer alguns dels directius de fa cinc anys; entre ells, el president, Robert Olivet, que tornarà a ocupar el càrrec. El nou Maià és fruit del confinament i ara només espera que el coronavirus el respecti per tornar a jugar a Quarta Catalana a partir de l’octubre.

Respon