Malmeten el mural en record a l'1 d'octubre de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa

És la segona vegada que una de les obres del col·lectiu pateix una agressió. El mural, que porta el lema “Ni oblit ni perdó”, ha aparegut pintat de verd. Es tracta de la 19a “sobrecàrrega” que treu a la llum el col·lectiu, obra de Xevi Prat.

El mural tacat de pintura (Pau Masó)


Aquest dijous, el mural (situat a la façana de l’ajuntament) ha aparegut esquitxat de pintura verda. En el quadre hi apareix l’obra “La Càrrega” de Ramon Casas amb unes grans lletres sobreposades amb el lema “1 d’octubre, ni oblit, ni perdó”.

És la segona vegada que una obra de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa pateix un atac d’aquest tipus. El passat mes de març uns desconeguts van estripar el mural ‘La Manada’ on hi apareixia el rei, Pedro Sánchez, Albert Rivera, Pablo Casado i Santiago Abascal a cavall.

 

Detall del quadre pintat de verd (Pau Masó)


Des del març de 2018 l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa penja cada mes un mural diferent a la façana de l’ajuntament d’Olot. Ho fa sota la iniciativa anomenada “Sobrecàrregues” i amb l’objectiu de denunciar la repressió. Diferents artistes de la comarca i també de fora han participat en aquesta iniciativa. Xevi Prat és l’autor del quadre d’aquest mes d’octubre, corresponent a la 19a obra que treu a la llum el col·lectiu.

Respon