Manel Arias i Montse Becerra, nous Reis del Carnaval d'Olot 2015

El Carnaval d’Olot ja escalfa motors i aquest cap de setmana ha fet la presentació de les activitats. S’ha descobert el cartell, obra de Pep Sau, i s’han presentat els nous Rei i Reina del Carnaval d’Olot: Manel Arias i Montse Becerra. 

 

El Cartell, obra de Pep Sau Els nous Reis del Carnaval

El cartell i els Reis del Carnaval d’Olot durant la Rua d’aquest dissabte (Joan Soler)

El Carnaval d’Olot ja ha fet la seva presentació en societat. Tot i que les colles fa temps que estan treballant amb les diferents carrosses i comparses que s’hi podran veure, aquest cap de setmana s’han descobert les principals novetats i qui seran els protagonistes.

En aquest capítol hem descobert que en Manel Arias i la Montse Becerra substitueixen a en Joan Soler i a la Maria Josep Alabern com a Reis del Carnaval en l’edició d’aquest any. Una edició que és la 25ena, però que des del CIT, els organitzadors, prefereixen anomenar 25+1.

El cartell d’enguany és obra del fotògraf Pep Sau i s’hi pot veure una imatge d’un noi amb petons de diferents colors pel pit. L’aposta pel cartell és una de les prioritats del carnestoltes d’enguany que presenta també altres novetats sobretot amb una vessant solidària. Per exemple, el preu del sopar popular que es farà al pavelló Firal destinarà 1€ de cada tiquet venut a l’Escola Joan XXIII. El mateix dissabte es farà un Recapte d’Aliments al Carrefour d’Olot: tothom qui hi posi algun producte rebrà un punt de llibre del cartell d’aquest any.

El Carnaval d’Olot serà del 19 al 22 de febrer.

 

Respon