Marc Prat jugarà al Manlleu el curs que ve

Una baixa a l’equip olotí que se suma a la ja coneguda marxa del tècnic Quim López.

marcprat2

Pratto jugarà el seu últim partit divendres amb l’Olot, després d’avançar a Ràdio Olot que la temporada vinent farà anar l’estic al CP Manlleu, aquesta temporada a l’OK Lliga i la vinent a Primera Divisió, la Nacional Espanyola. Una oferta que li ha arribat de la mà de Quim López, fins ara entrenador de l’Olot i que a partir del setembre agafarà les regnes del Manlleu exclusivament.

Pratto coincidirà a més, amb el també olotí Marc Julià, que si res no canvia, continuarà a les files del club osonenc. Marc Prat ha explicat a Ràdio Olot que “l’oferta esportiva del club” ha estat el que l’ha fet acabar de convèncer.

Pratto deixa el club després 16 anys jugant amb la samarreta groc-i-blava, uns anys en què ha aconseguit, entre altres, el Campionat de Catalunya i Espanya en la categoria Aleví “A” i l’ascens primer a Primera Catalana i després a Nacional Espanyola amb el primer equip. Segons Pratto, el “club no se li ha fet petit”, però és moment de “buscar nous reptes”. Tot i deixar el club com a jugador a final de temporada, Pratto continuarà vinculat a l’Olot com a entrenador.

L’últim partit de l’equip serà aquest divendres a les 9h del vespre al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot contra el GEIEG. Mentrestant, ja se sap que l’Olot té dues baixes segures: la de Quim López com a entrenador i després de quatre temporades al capdavant del primer equip; i la ja confirmada de Marc Prat. L’únic fitxatge conegut fins ara ha estat la tornada del també olotí Ferran Sacrest.

Pagès serà el nou president

En els despatxos, el club viurà un altre canvi important, ja que el fins ara president, Lluís Casas, deixa el seu càrrec després de més de vint anys exercint com a tal. El seu substitut serà Jordi Pagès, actual responsable de comunicació.

Respon