Marc Prat torna a l'Hoquei Olot: “Qui sap si d'aquí a un parell d'anys o tres podem pujar”

Deixa el CP Manlleu, de Primera Divisió, i es compromet amb el CH Olot, de Nacional Catalana. L’olotí diu a Ràdio Olot que no és cap pas enrere: valora el grup humà que hi ha i destaca l’ambició d’intentar aconseguir l’ascens en un futur. Ara, el club busca un segon porter per ocupar el buit de Grauvilardell i gairebé tancar la plantilla.

L’entrenador, Miki Ràfols, el jugador Marc Prat i el president, Jordi Pagès (Hoquei Olot)

Aquesta temporada, l’afició a l’hoquei patins ha crescut a Olot. El primer equip del Club Hoquei Olot va arribar contra pronòstic al play-off pel títol i l’ascens de Nacional Catalana i va omplir el Pavelló d’Esports. La idea és no parar de créixer i consolidar el projecte, i un vell conegut del club hi posarà el seu granet de sorra a partir del curs que ve. És Marc Prat, un jugador que va marxar fa tres anys al Manlleu i que ara torna a casa havent viscut experiències a Primera Divisió i, fins i tot, a OK Lliga, la màxima categoria estatal. Pratto, tal com se’l coneix en el món de l’hoquei patins, admet que és un retorn especial.

Marc Prat formarà part d’un grup liderat per l’entrenador, Miki Ràfols, gairebé íntegrament garrotxí, amb Adrià Piera, Joan Mangas, Lluc Jiménez, Ferran Sacrest, Tomàs Marcé, Pau Flores i Elias Càceres, i amb dos jugadors osonencs, Nil Rodríguez i Roger Saladrigues. Creu que és un bon equip de present, però sobretot de futur.

Pocs canvis a l’equip

La plantilla de la temporada que ve serà gairebé la mateixa que la d’aquest any, amb l’excepció de la incorporació de Marc Prat i del canvi de segon porter. Bernat Grauvilardell ha comunicat que deixa l’hoquei patins i l’Hoquei Olot li busca un substitut. El club també deixa la porta oberta a Aniol Mangas, però ja sap que el jugador olotí, ara al Manlleu, té la intenció de continuar jugant entre Primera Divisió i OK Lliga la temporada que ve. Això sí, ja forma part del club com a coordinador i ell mateix ha publicat al seu compte de Twitter que algun dia jugarà a l’OK Lliga amb l’Hoquei Olot.

L’Olot B no pot pujar a Primera

El segon equip olotí, de Segona Catalana, va perdre l’última eliminatòria de la promoció d’ascens contra l’Andorra, que era favorit perquè s’hi jugava mantenir-se a Primera. Els olotins van caure a casa per 2-4 i, al Principat, van acabar perdent per 2-1 tot i avançar-se en el marcador. El president, Jordi Pagès, fa aquesta valoració de la temporada de l’Hoquei Olot B:

Respon