Maria del Mar Bonet, primer artista dels 10 anys de la Festa dels anys 60 de Sant Feliu

A diferència dels anys anteriors, la festa durarà dos caps de setmana. Seran aquest dissabte i el que ve quan es podrà gaudir de la música dels anys 60, 70 i 80 amb els Boney M de caps de cartell.

Maria_del_Mar_Bonet (viquipedia.org)

Ja fa deu anys que té lloc la Festa dels anys 60 a Sant Feliu de Pallerols. Per celebrar-ho, han decidit ampliar la durada de la festa i dividir-la en dos caps de setmana. El primer cap de setmana que serà el dia 2, actuarà Jessica Mellado i Maria del Mar Bonet. La cantant olotina obrirà la festa i tancarà la nit la mallorquina Maria del Mar Bonet. El dia 9 actuaran els grups els Corbs negres, els Jerrys, el dj Joan Soler, l’actuació del tribut de Camilo Sesto amb Xavier Gironès i el grup Boney M. Com ha explicat l’alcade de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, el primer cap de setmana serà més tranquil i el segon hi actuarà el grup estrella Boney M.

Un públic variat

Els organitzadors confien en què el públic sigui ampli ja que no només hi haurà música dels anys 60, sinó també dels 70 i 80. Ja han afirmat que serà un èxit perquè ja és molta la gent que s’ha compromès a anar-hi. El grup estrella de la festa serà el grup Boney M. Tal i com ha afirmat Joan Casas a Ràdio Olot, portar-los ha estat fruit de valentia i esforç, ja que recentment no ha fet cap actuació a prop.

Les actuacions tindran lloc a la plaça del Soler de Sant Feliu de Pallerols i els dos caps de setmana començaran a les 9 del vespre. La festa està oberta a tots els públics. Les entrades es poden comprar anticipades en diferents establiments. Hi ha un pack anticipat que inclou els dos dies i val 25€. L’entrada del concert del dia 2 és de 10€ anticipada i 15€ a taquilla. I la del dia 9 és de 20€ anticipada i 25€ a taquilla.

Respon