Matrícula d'honor del CPA Olot a Europa

El grup de Ricard Planiol revalida el títol i s’adjudica el desè Europeu de la seva història a Alemanya amb notes que superen l’excel·lent. 

puntuacions cpao europeu

Les notes parlen per si soles

Amb un gran 9,7 de mitjana, tant en la puntuació tècnica com en l’artística, el Club Patinatge Artístic Olot ha tornat a ser el millor dels dotze grups que han competit en el Campionat d’Europa de grups de xou grans de Bremerhaven. Les patinadores olotines no han tremolat i han demostrat, una vegada més, que saben executar, fregant a la perfecció, les idees de Ricard Planiol. El ‘Sobreviure’ segueix el camí del ‘Respira’ de la temporada passada, que ho va guanyar absolutament tot.

A Alemanya, el CPA Olot ha arribat a la xifra rodona de deu títols europeus. Tot i una petita penalització per caiguda, ho ha aconseguit amb notes de matrícula d’honor (A: 9,8; 9,7; 9,4; 9,9; 9,7; B: 9,8; 9,7; 9,5; 9,8; 9,7) i per davant de dos equips italians, el Royal Eagles i el Fiumincello, que amb la segona i la tercera posició que han aconseguit s’han confirmat com la gran amenaça d’aquest Europeu que ja avançava l’entrenadora Ester Fàbrega a Ràdio Olot. El Girona, que hi participava per primera vegada, ha aconseguit un meritori quart lloc i ha acabat més ben classificat que el Masnou.

Un palmarès europeu d’escàndol

El de Bremerhaven no només és el desè or europeu, sinó que també significa el tercer any consecutiu que el CPA Olot guanya el Campionat d’Europa, després dels èxits d’Itàlia, fa dues temporades, i d’Holanda, el curs passat. Confirma el gran estat del patinatge olotí en grups de xou.

  1. Arrels, el 2003, a França
  2. Llibertat, el 2004, a Itàlia
  3. Instint Animal, el 2005, a Dinamarca
  4. Diferent, el 2006, a Reus
  5. Molt fràgil, el 2007, a Portugal
  6. Seducció, el 2009, a Itàlia
  7. Pas obert, el 2010, a França
  8. No hi ha res impossible, el 2013, a Itàlia
  9. Respira, el 2014, a Holanda
  10. Sobreviure, el 2015, a Alemanya

Pantalla gegant a Olot

Un centenar de seguidors del CPA Olot, entre amics i familiars, es van desplaçar dijous cap a Alemanya per viure en directe tant la competició de grups de xou grans del primer equip com la del grup juvenil, que ahir va quedar quart. A Olot, tampoc no s’ho han volgut perdre una cinquantena d’aficionats, que, malgrat l’hora (a dos quarts de tres de la tarda), s’han aplegat a l’Espai Ideal, on s’hi ha muntat una pantalla gegant. Entre ells, hi havia l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, i la regidora d’esports, Mar Roca.

Respon