Més comerços i més dies a la Botiga al Carrer d’Olot

La iniciativa se celebrarà aquest divendres i dissabte amb una desena d’establiments més que l’any passat. Des de l’Associació de Comerciants expliquen a aquesta emissora que cada vegada són més les botigues de barri que s’adhereixen a la campanya.

Els descomptes protagonitzen la Botiga al Carrer (ACO)

La Botiga al Carrer d’Olot és la més antiga que se celebra a Catalunya. Enguany ho fa augmentant els comerços que hi participen. Seran més d’una setantena que oferiran els descomptes de final de temporada a peu de carrer. El president de l’ACO, Jordi Rovira, afirma a Ràdio Olot que l’interès per la iniciativa ha arribat a comerços de fora el centre de la ciutat.

 

En aquesta edició, la Botiga al Carrer es tornarà a allargar durant dos dies. Ho va fer per primera vegada l’any passat i des de l’ACO reconeixen que la mesura va tenir molt d’èxit. D’aquesta manera, aquest divendres i dissabte, els comerciants aprofitaran la iniciativa per posar a la venda els productes després d’acabar les rebaixes. Rovira destaca que aquesta és l’essència de la Botiga al Carrer.

 

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot es mostra satisfet perquè la proposta reforça la capital de la Garrotxa, segons diu, “com un pol d’atracció comercial”. La d’aquest cap de setmana serà la primera Botiga al Carrer que viurà Olot el 2020. La propera serà a l’estiu, també servirà per tancar l’època de rebaixes.

Respon