Més de 200 activitats faran florir la cultura a Olot el pròxim semestre

Centenars d’espectacles ompliran la programació teatral i musical de la ciutat durant el primer semestre del 2019. Destaquen noms com Dagoll Dagom, Sergi López, Joel Joan, Marc Parrot o Clara Peya. També se celebrarà el centenari del quadre “La Càrrega”. Les entrades es posen a la venda aquest dimarts. Fem un repàs a alguns dels noms propis de l’agenda que va del gener al juny de l’any que ve.

 

Presentació de la nova agenda cultural d’Olot per al primer semestre del 2019 (Pau Masó)


ARTS ESCÈNIQUES

Olot aixeca el teló a propostes de gran format. Entre elles destaca “Maremar” de Dagoll Dagom i “Troia” de Cor de Teatre. Amb menys escenografia, trobem obres com “La importància de ser Frank” amb Sergi López, l’espectacle de dansa “Dancing with frogs” de Sol Picó o l’obra “El Preu” amb Pere Arquillué. El toc d’humor sobre l’escenari el posarà Joel Joan amb la seva última obra “Escape Room”.

 

MÚSICA I CONCERTS

Les notes musicals de l’hivern i primavera del 2019 les posaran artistes coneguts que actuaran en espais diferents. Destaca Marc Parrot, que oferirà un concert dins una iurta al mig del Firal. També Clara Peya a la Sala Torín i Germà Negre en un concert gratuït a la Plaça Major el 15 de juny.

 

EXPOSICIONS

En la programació que Olot Cultura estrenarà l’any que ve hi destaca un fet rellevant: el centenari del quadre de “La Càrrega” de Ramon Casas”. El 1919, l’obra del pintor barceloní va aterrar a Olot. Per commemorar l’efemèride s’han organitzat diferents activitats i conferències al voltant del significat del quadre i la paraula “càrrega”.

Més enllà de la pintura, Olot també estrenarà una exposició d’escultures de gran format de Dolors Puigdemont a la Sala Oberta 2 de l’Hospici.

Les entrades per als espectacles de gener a juny de l’any que ve es posen a la venda aquest dimarts 18 de desembre. Es poden comprar a la pàgina web d’Olot Cultura, a la taquilla del Teatre Principal d’Olot o a Can Trincheria.

 

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE GENER A JUNY DEL 2019

Respon