Més de 500 empreses demanen l’ajuda Olot 500 en el primer dia de la convocatòria

L’Ajuntament ha anunciat que ampliarà la línia d’ajut, però valora positivament la resposta del teixit empresarial. Fins al 5 de juny hi ha temps per presentar la sol·licitud. Les empreses rebran 500 euros per fer front a la crisi del coronavirus.


Aquest dimecres es va obrir el termini de presentació de sol·licituds per accedir a l’ajuda Olot 500. A primera hora, el servei informàtic de l’Ajuntament va rebre “una allau” de sol·licituds. Ho explica l’alcalde d’Olot, Pep Berga, en declaracions al Cinc Minuts Més de Ràdio Olot.

 

L’ajuda Olot 500 permet accedir a una subvenció de 500 euros a aquelles empreses que han hagut de tancar durant el confinament entre el 14 de març i el 9 d’abril. Berga afirma que tothom que compleixi els requisits tindrà l’ajuda i afegeix que preveuen augmentar la línia d’ajuda.

 

El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el 5 de juny. Es tracta d’unes subvencions a fons perdut que formen part d’una línia d’ajudes dotada amb 205.000 euros. S’espera que aquesta quantitat pugui augmentar per donar cobertura a totes les empreses que sol·licitin l’ajuda. A Olot hi ha poc més de 1.000 empreses i 2.300 autònoms.

Respon