Mia Corominas, contrari a la posada en llibertat de l'agressor d'Olot: “Envia un missatge que la societat no entén”

L’alcalde d’Olot es mostra disconforme amb la llibertat del menor que va abusar de sis dones a la ciutat. Assegura que la sentència de la Fiscalia de Menors envia “un missatge que la ciutadania no entén”. En declaracions a Ràdio Olot, creu que decisions com aquestes fan perdre la confiança amb la justícia.

L’alcalde, en una imatge d’arxiu

Mia Corominas s’ha mostrat en contra de la llibertat del menor de 16 anys que va abusar i agredir sexualment a sis dones a Olot. L’alcalde de la ciutat creu que la Fiscalia no l’hauria d’haver deixat en llibertat. Assegura que el missatge que s’envia amb aquesta decisió confon a la ciutadania.


Corominas ha comparat el cas del menor amb altres casos de delinqüents que no entren a presó. Creu que “si estan violentant les normes de la societat cal tancar-los a la presó”. L’alcalde diu que, com a ciutadà, no pot entendre aquestes decisions.


L’alcalde d’Olot ha volgut agrair la tasca dels cossos de seguretat. Ha felicitat la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra. Des del mes d’agost s’estava perseguint el menor de 16 anys que fins aquest octubre va agredir i abusar sexualment de sis dones d’entre 50 i 80 anys.

 

Respon