Mia Corominas: “El 2018 ha estat un bon any, però m'hauria agradat ser més efctiu”

L’alcalde d’Olot passa revisió del 2018. Diu a Ràdio Olot que li hauria agradat ser més efectiu en el Nucli Antic, amb la nova biblioteca de la ciutat i, sobretot, en el tema de la variant. Corominas assegura que no “aixecarà el peu de l’accelerador” fins al dia abans de les seleccions. També deixa la porta oberta a seguir en la política. 

Mia Corominas en una imatge d’arxiu (Pau Masó)


A la cara de la moneda del 2018, Mia Corominas hi posa “el dinamisme de la ciutat”. L’alcalde d’Olot remarca a aquesta emissora les obres del Firal i la plaça del Mig. Diu que s’ha aconseguit reduir l’atur i potenciar alguns aparadors de ciutat.

 

“M’hauria agradat ser més efectiu”

A l’altra cara de la moneda, Corominas admet que durant aquest 2018 li hauria agradat ser més efectiu amb la rehabilitació del Nucli Antic i en el tema de la nova biblioteca.

 

Corominas assegura a Ràdio Olot que el 2018 ha estat “un bon any” (Pau Masó)

 

Un any més la variant ha tornat a estar a l’ordre del dia durant tot el 2018. Corominas diu que també li hauria agradat avançar més en aquesta infraestructura. Diu que s’han fet passos.

2019 a l’horitzó

Mirant el 2019, serà l’any en què Corominas deixarà l’alcaldia de la ciutat després de dos mandats consecutius. Diu que li agradaria tornar a l’Hospital on havia fet d’anestesista, però no tanca la porta a seguir en la política.

 

Corominas deixarà l’alcaldia abans de les eleccions del 26 de maig. Queden cinc mesos on encara podrà tractar alguns dels temes que marcaran el 2019: són la piscina coberta, el CAP de Sant Miquel, la variant o el PIAM del Nucli Antic.

Respon