Mieres acollirà dissabte una concentració solidària de pintors d'arreu de l'estat

Aquest dissabte, pintors d’arreu de l’estat es trobaran a Mieres en la ‘Casica Cool Art 2015’, una concentració artística i solidària. Consistirà en una mostra d’art, una xerrada, un sopar gastronòmic, una subhasta a favor de Càritas Garrotxa i un tast de vins.

CAM04400 (2)

Carles Oller, Maria del Mar García, Enric Rubió i Laura Porquet (Isaac Planella)

La Casica de l’Obrador de Mieres viurà aquest dissabte una jornada solidària i lligada a l’art. Un total de 30 artistes d’arreu de l’estat han estat seleccionats i hi exposaran unes 60 obres. A continuació, a les set de la tarda, tindrà lloc la subhasta solidària amb 30 pintures. El pintor olotí Enric Rubió explica a aquesta emissora com va néixer la iniciativa.

Els beneficis de la subhasta de les 30 peces serà a favor de l’organització Càritas Garrotxa. El seu president és Carles Oller.

La ubicació on es viurà aquesta jornada és un pont perfecte per connectar la naturalesa amb l’art. Així ho afirma la directora del centre de psicologia de Mieres, Maria del Mar García.

La coordinadora de la jornada, Laura Porquet, remarca la importància de comptar amb l’ajuda d’empreses de la comarca.

Aquesta diada començarà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda i serà amenitzada amb música en directe a càrrec del grup Onix, una xerrada sobre art i psicologia, un sopar i un tast de vins. L’entrada serà gratuïta per a tothom, menys el sopar que costarà 35 euros.

Respon