Miki Nuñez, Patrick Kluivert o Pol Espargaró, alguns dels convidats al partit dels famosos de La Marató a Olot

El partit de la Marató de TV3 a Olot comptarà amb artistes com Miki Nuñez o David Carabén i esportistes com Patrick Kluivert, Pol Espargaró o Enric Massip. També hi haurà les actrius de la sèrie “Les de l’hoquei”, exfutbolistes com Natàlia Arroyo, Delfí Geli, Albert Luque o Eusebio Sacristán. Durant el 15 de desembre, l’Estadi Municipal i el Pavelló d’Esports seran els dos escenaris de la jornada solidària.

¡


Durant el matí, els focus se centraran al camp de la Unió Esportiva Olot on a partir de les 10 ja hi haurà activitats. El partit dels famosos serà a dos quarts de dotze i hi participaran desenes d’artistes, esportistes o personatges televisius. La representació local la posaran l’excapità de l’Olot, Abel Solé, i el tenista olotí Tommy Robredo. També hi participaran els youtubers Koko DC i Èric Ruiz, els cantants Lildami i Èric Vinaixa i els exfutbolistes Gerard López del Barça, i Luís Garcia i Joan Capdevila de l’Espanyol. El coordinador de la Marató a Olot, Xavi Torres, explica com es desenvoluparà la jornada.

 

L’Estadi Municipal serà l’escenari del partit (Isaac Planella)


L’entrada a l’Estadi Municipal serà lliure i amb donacions voluntàries. A la tarda, el Pavelló d’Esports també estarà obert al públic per veure una exhibició del CPA Olot conjuntament amb els Xerrics i el Club Tenis Taula Olot. Torres explica alguns dels arguments que han portat a la capital de la Garrotxa a ser la seu esportiva de la Marató de TV3 2019.


Enguany la Marató de TV3 s’escamparà pel territori i se celebrarà, a part d’Olot, també a Tàrrega, Reus i al Poblenou de Barcelona. Estarà presentada per Quim Masferrer que viatjarà amb un autobús per tot el país i també hi haurà presentadors a cada seu. A Olot conduiran l’emissió Jordi Basté i Marta Bosch.

Respon