Miquel Reverter es tornarà a presentar per ERC a Castellfollit

L’assemblea local ha ratificat l’actual alcalde perquè torni a ser el candidat. Reverter diu a Ràdio Olot que ho fa amb “una sensació de satisfacció per la feina feta” i amb la voluntat de continuar amb la línia que han seguit fins ara. 

Miquel Reverter afrontarà les seves segones eleccions (ERC Castellfollit)


Reverter ja havia anunciat que tenia intenció de tornar-se a presentar, però volia posar-se en mans de l’executiva local d’ERC a Castellfollit. Aquesta setmana el partit ha ratificat Reverter i l’ha nomenat candidat a les eleccions municipals del 26 de maig. Serà la segona vegada que Reverter es presenta a unes eleccions. Diu que ho fa amb “la satisfacció de la feina ben feta” d’aquests últims quatre anys.

 

La candidatura de Reverter tindrà continuïtats i cares noves. La llista està pràcticament tancada, però encara no s’ha presentat. Pel que fa al programa, el candidat diu que volen seguir amb la política econòmica que han portat fins ara, amb les accions de millora del poble i potenciant la participació ciutadana.

 

En els últims comicis municipals, Reverter va ser escollit alcalde amb una àmplia majoria: ERC va guanyar a Castellfollit amb 385 vots, aconseguint 7 dels 9 regidors de l’ajuntament.

Respon