Mor ofegat un jove de Castellfollit mentre es banyava a un gorg del municipi

Els fets s’han produït aquest dimecres a la tarda i segons el SEM la mort hauria estat per “causes accidentals”. Els fets han passat al riu Turonell i s’han activat diverses dotacions terrestres i un helicòpter dels serveis d’emergències. L’Ajuntament ha decretat un dia de dol.


L’avís s’hauria rebut cap a les quatre de la tarda. El noi s’estava banyant al riu amb un amic quan “de manera accidental” segons els serveis d’emergències, s’ha ofegat. Algunes fonts han explicat a Ràdio Olot que el corrent i el fet que el jove no sàpigues nedar han fet que el riu se l’emportés. Quan els serveis d’emergència han aconseguit treure’l de l’aigua ja era massa tard.

Es tractava d’un jove de 21 anys que feia poc que vivia a Castellfollit. Hauria anat al riu acompanyat d’un amic, precisament a la gorga dels Soldats, situada just darrere l’ajuntament del poble.

Imatge del gorg on han passat els fets (Josep Balius)

 

Els serveis d’emergència han activat un helicòpter i quatre dotacions terrestres durant l’accident.

Hores després dels fets, l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca ha emès un comunicat on el consistori trasllada el condol a la família i amics i decreta un dia de dol.

Respon