Nan Oliveras aconsegueix plaça per al Mundial de Chicago

L'olotí ho va aconseguir gràcies a una meritòria remuntada els últims deu quilòmetres de l'Europeu
| 28 de juliol de 2015

L'olotí va quedar en quarta posició al Campionat d’Europa sub-23 que es va disputar a Banyoles. Va anar de menys a més en una cursa en què els tres últims quilòmetres van ser claus per aconseguir la plaça.

nan oliveras cros olot

L'olotí Nan Oliveras es va quedar a mig minut de la tercera posició del campionat celebrat aquest cap de setmana al Pla de l’Estany. El títol va ser per al manxec David Castro, amb un temps d'1h 45m 26s, que va vèncer el britànic Marc Austin (1h 45m 29s) a la recta final. La tercera posició va ser per a l'italià Delian Stateff, amb 1h 45m 45s, i darrere seu, amb 1h 46m 14s, va arribar Oliveras. L'olotí va superar ajustadament el gallec Antonio Serrat, que va ser cinquè amb tres segons més.

Oliveras va anar de menys a més després de sortir de la prova de natació en el lloc 40 i finalitzar el ciclisme en la posició 23. Va ser en els últims tres quilòmetres de la cursa a peu que es va situar entre els deu millors fins a acabar quart. Aquesta posició a l’Europeu permet a Oliveras participar als campionats mundials que es faran a Chicago a la tardor.