Nan Oliveras guanya el duel garrotxí amb Genís Grau en el Duatló de Girona

L’olotí Nan Oliveras s'imposa al castellfollitenc Genís Grau en l'últim tram de la prova
| 30 de març de 2015

L’olotí Nan Oliveras s'imposa al castellfollitenc Genís Grau en l'últim tram de la prova. És la seva cinquena victòria del 2015.

duatlogirona2015-0903

Els corredors, abans de sortir del costat de Fontajau (Oliveras i Grau, a la dreta de la imatge)

Ja explicàvem la setmana passada que Nan Oliveras havia començat la temporada en plena forma. El triatleta olotí es prepara a casa per la temporada de triatló que es farà a l’estiu i, després de guanyar el Duatló de Castellfollit, el Duatló de Banyoles, el Cros de Castellfollit i el Cros d’Olot, ara s’ha emportat el Duatló de Girona.

I això que competia contra rivals de nivell, com ara el també garrotxí Genís Grau, però Oliveras el va superar en el darrer tram de la cursa a peu. Tots dos van fer sols el primer tram i el recorregut amb bicicleta, amb alguna rampa destacada en els primers quilòmetres. Finalment, Oliveras, del Where is The Limit, es va imposar amb un temps d’una hora, 5 minuts i 37 segons i va superar per 35 segons a l’atleta del Prat. El tercer classificat va ser Isam Mounir, també del conjunt pratenc.

D’altra banda, al duatló de Santa Pau, el campió va ser Jordi Vila, seguit de Joel Barcons i de Ferran Balcells. Tots tres van pujar al podi: en parelles, van guanyar Ismael Vila i Emili Espigulé i en la categoria femenina, Meritxell Solà.