Natalio, de menys a més a l'Olot: “Cada setmana estic millor”

El davanter valencià va marcar el seu primer gol al camp de la Nucia i espera incrementar la seva importància a l’equip. No es considera titular indiscutible i diu que treballa per retornar la confiança a l’entrenador.

Natalio, amb la samarreta de l’Olot (Nuri Marguí/UEO)

Natalio Lorenzo va arribar aquest estiu a l’Olot amb el cartell de davanter contrastat. Amb experiència a diversos equips de Segona A i havent marcat sis gols amb el Badalona la temporada passada a Segona B, al davanter valencià se li va encomanar la missió de ser el golejador del conjunt olotí. Diumenge passat, va marcar per primera vegada. Natalio diu que va de menys a més.


Natalio va ser suplent en el primer partit de lliga contra l’Ebre, però ha estat titular des de la segona jornada, al camp del Cornellà, fins diumenge, quan es va disputar la sisena al camp de la Nucia. Té la confiança de Garrido i espera ajudar l’Olot a revertir la tendència a fora de casa, on juga bé, però no guanya. El valencià ja té la mirada posada a la Nova Creu Alta.


L’Olot afronta el seu segon desplaçament consecutiu. Després de perdre per 2-1 a la Nucia, diumenge intentarà recuperar el somriure al camp del Sabadell. Es trobarà un dels millors equips de la categoria; no perd des de la primera jornada.

Escolta la tertúlia de l’Olot al ‘Tercer Temps’

Respon