Natalio es desvincula de l'Olot i fitxa per l'Avilés

El davanter valencià ha rescindit el seu contracte i ha dit adeu al club després de només sis mesos. En una volta al grup tercer de Segona B, ha jugat 15 partits i ha marcat un gol. El destí de Natalio serà l’Avilés, de la Tercera Divisió asturiana.

Natalio, només mig any vestit de vermell (Pau Masó)

Va arribar amb el cartell de fitxatge de prestigi i ha marxat per la porta del darrere. Natalio Lorenzo només s’ha estat sis mesos a l’Olot i en aquest període no ha convençut. Va començar tenint la confiança de Raúl Garrido, però poc a poc va anar desapareixent dels onzes. L’entrenador ho explica d’aquesta manera.


Els números de Natalio parlen per si sols: ha jugat 800 minuts repartits en quinze partits (nou com a titular) i només ha marcat un gol. Va ser a la sisena jornada al camp de la Nucia, però després es va lesionar i no va poder donar continuïtat al seu millor moment. La prova és que ha acabat l’any jugant només un partit de titular dels últims deu. Ara, buscarà més minuts lluny de la Garrotxa. Després de firmar la rescissió amb l’Olot, Natalio ha fitxat per l’Avilés, un equip asturià amb passat a Segona A, però que ara està patint per salvar-se a la Tercera Divisió. És penúltim de la Tercera asturiana.

Respon