Neix la figura del soci mentor per ajudar a fer-se abonat de l'Olot a qui ho necessiti

La Unió Esportiva Olot no vol que ningú deixi de ser soci per motius econòmics. El club ha congelat els preus dels abonaments i ha creat la figura del soci mentor: alguns socis s’han ofert a pagar el preu del carnet a aquells que tinguin dificultats econòmiques per fer-ho. Avui s’ha presentat la campanya d’abonats ‘Amb ganes de més’.

Els directius Núria Fité i Jordi Reyes han presentat la campanya de socis (David Planella)

Aquesta temporada, ser soci de la Unió Esportiva Olot serà més important que mai. La limitació d’aforament a les graderies de l’Estadi Municipal afectarà la venda d’entrades i tenir carnet serà l’única manera de tenir prioritat a l’hora d’accedir al camp. Per això, el club no vol que ningú perdi la condició de soci. Ha congelat els preus de la temporada passada i si, malgrat tot, algú no pot continuar pagant el carnet per motius econòmics, ha creat la figura del soci mentor. Tal com explica el conseller de comunicació de l’Olot, Jordi Reyes, a Ràdio Olot, són quatre socis anònims de l’Olot que voluntàriament ajudaran a pagar la quota a qui ho necessiti.


L’Olot vol renovar els 1.250 abonats amb els quals va acabar la temporada passada i fer-ne de nous. A banda de permetre entrar a l’Estadi a cada partit, el carnet també ofereix descomptes a diferents establiments comercials d’Olot i comarca.


Nou carnet jove

L’abonament de general a l’Estadi Municipal d’Olot costa 110 euros, mentre que el de tribuna és de 175. També hi ha descomptes per a jubilats, persones amb discapacitat i joves. Amb l’objectiu de rejovenir la massa social, el club ha presentat el nou carnet jove (18-24 anys), que costarà 66 euros.

El curs 2020-2021 de Segona B arrencarà el proper 18 d’octubre amb un Cornellà-Olot i el primer partit a casa serà contra el Barça B el dia 25.

El vídeo promocional

 

Respon