Neix l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent

Es tracta d’un ens territorial que debatrà continguts de país en el marc del moviment que lidera Lluís Llach i que vol marcar el futur polític del país. Avui es presenta en societat al Casal Marià i convida a entitats, persones i col·lectius a debatre sobre “les bases constitucionals” que ha de tenir Catalunya.


El 23 d’octubre de 2018, el Govern impulsava el Fòrum Cívic i Social de Debat Constituent. Amb Lluís Llach al capdavant, aquest moviment ha anat teixint complicitats al territori amb la creació de les anomenades “Enteses”. Són branques comarcals que volen recollir l’opinió dels ciutadans a través de debats. Al Casal Marià avui es presenta l’Entesa de la Garrotxa. La portaveu d’aquesta nova entitat, Núria Torres, explica l’objectiu.

 

De forma presencial i telemàtica es formaran debats, es recolliran les idees i reflexions, i es recopilaran en un mateix espai per conèixer i saber l’opinió dels catalans sobre el futur polític del país. Torres remarca que no es tancarà la porta a ningú.

 

Per conèixer més a fons el projecte o inscriure’s en la iniciativa, avui a 2/4 de 8 al Casal Marià. A la presentació de l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent hi assistirà l’activista Ignasi Termes i el mateix Lluís Llach.

 

One Response to “Neix l’Entesa de la Garrotxa pel Debat Constituent”

  1. Anna María Ñiguez

    Em vull inscriure

    Respon

Respon