Neix un nou club de futbol base a la Garrotxa: la Unió Remença

L’Hostoles, les Planes i l’Amer han unit forces per crear una entitat que aglutini el futbol base dels tres clubs. Tindrà una escoleta i equips prebenjamins, benjamins, alevins i juvenils. Li falta jugadors infantils i cadets.

Una reunió de la nova Unió Remença

La Unió Esportiva Hostoles, el Club de Futbol les Planes i l’Amer Club de Futbol s’han desvinculat de l’Escola de Futbol Ter-Brugent i han creat un nou club per al seu futbol base. Es diu Unió Remença, i serà una realitat la temporada que ve sota la coordinació d’Àlex Camacho.


La Unió Remença començarà a funcionar la temporada 2020-2021, però encara sense el seu nom oficial. Els seus responsables estaven a punt de fer els tràmits burocràtics quan va arribar el coronavirus i ara s’han quedat sense temps, de manera que els equips hauran de competir amb els noms d’Hostoles, les Planes i Amer. De totes maneres, l’estructura de la nova entitat ja està creada. Tindrà equips des d’escoleta fins a juvenils, amb els únics dubtes dels infantils i els cadets. Àlex Camacho explica que en tots se seguirà un mateix mètode d’entrenament basat en l’aprenentatge.


L’Escola de Futbol Unió Remença neix per assegurar la supervivència del futbol base a les Planes, Sant Feliu de Pallerols i Amer. La nova entitat estarà dirigida per persones dels tres clubs actuals, que conservaran els seus primers equips de futbol territorial, i els equips utilitzaran els camps dels tres municipis: els de gespa natural de les Planes i Sant Feliu i el de gespa artificial d’Amer.

Respon