Neixen les Girona Trail Series de curses de muntanya amb dues proves garrotxines

És un nou campionat de curses de muntanya a les comarques de Girona que tindrà dues proves a la Garrotxa: la Volcanolímits Trail de les Planes d’Hostoles, el 6 de març, i la Vertical Race de Beuda, el 12 i 13 de novembre.

Volcanolimits Trail

La Volcanolímits Trail obrirà el circuit (Volcanolímits)


La Volcanolímits de les Planes, la Vertical Race de Beuda… i, a més, la Riudatrail de Riudarenes i la Colera Xtrem. Quatre curses de muntanya agrupades en un mateix campionat, les Girona Trail Series, que s’estrena aquest 2016. La directora del circuit és Sònia Jornet.

L’encarregada d’encetar, el 6 de març, les Girona Trail Series serà la Volcanolímits, una prova que ja es va fer a l’octubre en bici de muntanya, i que ara es prepara per fer-se en la modalitat de trail, és a dir, de cursa de muntanya. Es torna a organitzar a les Planes d’Hostoles; segons Jornet, el lloc ideal. Són declaracions a Ràdio Olot.

Les Planes d’Hostoles no serà l’únic municipi garrotxí que tindrà una prova de les Girona Trail Series. Beuda també acollirà, el 12 i 13 de novembre, la Vertical Race, que l’any passat es va estrenar amb una prova pilot que, segons la directora del circuit, va funcionar molt bé.

De moment, aquest any les Girona Trail Series comencen amb quatre curses, però es plantegen ampliar-se a partir del 2017. De fet, Sònia Jornet assegura que ja han rebut oferiments.

Respon