Noel invertirà 25 milions d’euros en una nova planta a Olot

Estarà situada al costat de l’escorxador, a l’antiga fàbrica de Cartolot, i significarà la creació de 200 llocs de treball. Ocuparà 15.000 metres quadrats i acollirà l’activitat d’especejament, envasat i congelació. El fet d’estar al costat de l’escorxador reduirà el nombre de camions que fins ara passaven per l’avinguda Sant Jordi. 

Reproducció gràfica de la nova planta al polígon de Pla de Baix d’Olot, a l’avinguda Europa (Noel)


Es calcula que passaran una quarantena de camions menys cada dia, ja que s’evitarà el trajecte al barri de Sant Roc, on Noel hi té una altra planta que veurà rebaixada la seva activitat. Ho destaca el director de l’empresa garrotxina, Joan Boix.

 

La futura planta de Noel a Olot està prevista que entri en funcionament d’aquí a un any. Tindrà la funció d’especejament, envasat i congelació i rebrà la primera matèria directament de l’escorxador situat al costat. En total són 25 milions d’euros d’inversió, una quantitat que suposa una de les apostes més grans dels últims anys a Noel. Boix ressalta que no són els millors moments per invertir, però remarca l’atreviment de la companyia.

 

Segons el director de Noel la nova planta significarà un pas important dins la cadena de valor de l’empresa, ja que donarà “una millora en qualitat i seguretat” al producte i als treballadors. Precisament, la inversió també suposarà la creació de 200 llocs de treball, cinquanta dels quals seran contractes qualificats. En total a la nova seu de Noel hi treballaran 500 persones.

Respon