Nou joves garrotxins trobaran feina gràcies al programa Fem Ocupació

Està obert fins al 31 d’agost un procés de selecció per cobrir nou ofertes de feina a la Garrotxa. Es busquen nois i noies amb estudis d’ESO, Batxillerat o Grau Mitjà que actualment no estudiïn ni treballin. L’objectiu és que aquests joves rebin una formació tècnica, mentre que les empreses del sector plàstic i metal·lúrgic puguin cobrir les ofertes de feina amb treballadors qualificats.


Moltes empreses de la Garrotxa tenen la necessitat de contractar joves i formar-los com a mecànics de manteniment o de producció. Per això, el programa Fem Ocupació per a Joves obre un procés de selecció per cobrir nou ofertes de feina. Els nois i noies que puguin accedir-hi es beneficiaran d’una formació específica a partir del setembre. A mitjans d’octubre se’ls farà un contracte mínim de 6 mesos. Per la seva banda, l’empresa rebrà una subvenció i comptarà amb treballadors especialitzats.

Per participar en el procés de selecció, els nois i noies han de tenir estudis d’ESO, Batxillerat o Grau Mitjà. A més han de tenir una edat entre 18 i 29 anys.

Des de l’any 2016, 38 joves i 16 empreses s’han beneficiat d’aquest programa. Des de principis d’aquest 2018, onze nois i noies més han obtingut un contracte mínim de 6 mesos com a ajustadors mecànics a l’empresa TAVIL. Amb la convocatòria que s’ha obert aquest estiu i que finalitza el 31 d’agost, nou joves més entraran a formar part del programa que des de l’any 2016 s’impulsa des de l’Ajuntament d’Olot.

 

Respon