Nou relleu generacional a Espunya

L’empresa passa de pare a fill i a partir d’ara serà Esteve Espunya qui dirigirà una de les companyies d’embotits més importants de la comarca. El canvi de mans ha estat programat i després de quatre dècades, Xavier Espunya deixarà la direcció.

L’Esteve i en Xavier en una imatge d’arxiu (Espunya)


Per tercera vegada Espunya passa de pares a fills. A partir d’aquest 2019, la direcció de l’empresa passa de Xavier Espunya a Esteve Espunya. Es tracta d’un relleu programat que feia cinc anys que estava previst i que ara ja és una realitat. En declaracions a Ràdio Olot, en Xavier explica la satisfacció de fer aquest relleu i sobretot de fer-lo de forma programada.

 

Després de 43 anys sota la direcció de l’empresa, en Xavier dona pas al seu fill perquè agafi el comandament. L’Esteve diu que arriba a la direcció amb tot l’aprenentatge que li ha donat el seu pare.

 

Amb 36 anys, l’Esteve Espunya s’ocuparà a partir d’ara de la direcció després d’haver passat per gairebé totes les àrees de l’empresa. Creu que el futur passa pel creixement.

 

Espunya és una de les empreses més importants de la Garrotxa. Actualment té quatre plantes de facturació, una als Estats Units. Comercialitza a una cinquantena de països i factura uns 83 milions d’euros.

Respon