El nou restaurant al volcà de Sant Francesc s’obrirà aquest mes d’octubre

Així ho confirmen des de l’Ajuntament, amb la previsió que sigui a finals de mes. La instal·lació dels subministraments bàsics ha comportat l’endarreriment d’un projecte que estava pensat per inaugurar-se abans de l’estiu. El servei serà gestionat per l’empresa Anglada Partners i tindrà una oferta gastronòmica local. 


Després de cinc mesos de retard, el bar-restaurant del cim del Montsacopa serà una realitat. No hi ha un dia concret, però des de l’Ajuntament asseguren que a finals d’aquest mes ja es podrà utilitzar un servei que volia inaugurar-se aquest passat cap de setmana. Després dels endarreriments durant l’estiu, el consistori volia aprofitar la festa del barri de Sant Francesc per obrir el nou espai, però no ha estat possible.

Diversos entrebancs en la instal·lació dels subministraments l’han endarrerit fins a la tardor. El primer tinent d’alcalde, Pep Berga, ha confirmat a Ràdio Olot que des del consistori han volgut esperar per ultimar petits detalls:”Vam decidir a última hora aprovar una partida de diners per acabar d’arreglar tot allò que té a veure amb els bancs i l’arbrat perquè acabi de fer goig”. Allò que ha fet endarrerir l’obra ha estat la instal·lació dels subministraments bàsics. S’han soterrat i això ha comportat més temps del que estava previst.

Aposta per la cuina volcànica

El servei de bar i restaurant situat al cim del Montsacopa serà gestionat per l’empresa Anglada Partners. Aquesta companyia ha cedit la proposta gastronòmica a un equip de professionals que ha apostat per ser un aparador de la cuina volcànica. Des de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, el seu president Gerard Xifra, valora positivament l’obertura d’aquest nou espai gastronòmic: “Creiem que és bo, no ens tanquem ni molt menys. Quants més siguem més força podrem fer. No som competència, al contrari, ens complementem uns als altres”.

 

Des de l’Associació d’Hostalatge asseguren que el nou bar i restaurant de Sant Francesc també serà convidat a formar part de l’entitat. L’espai tindrà capacitat per a una quarantena de persones i tant sols falta moblar-lo.

Respon